Sunday, April 24, 2011

Oi! Oi! Oi!

hahaha asal ramai sangat yang tertarik denga tajuk awek main batang? adakah mereka sangap atau mereka mencari kepuasan?

Monday, April 18, 2011

awek main batang

selepas ni konfem ramai org singgah kat blog aku! hahaha.

HOT CHICKS

awek2 yang bergelar hot chick ni tidak lah hot sangat. banyak faktor yang menyebabkan mereka dipanggil "hot chick".

numeror une(1)-si dia memakai tube dan menayang buah dada yang hanya ber cup B. awek2 yang berperangai begini adalah kerana dia sedih buah dada dia hanyalah bersaiz biasa dan ini bermakna dia telah kufur nikmat!

numeror deux(2)-si dia meletakkan gambar separuh hidung dan berangle sukar di dalam laman laman sesawang mereka. dalam fotografi, angle angle sukar akan menyebabkan anda nampak distort or by other means pelik. oleh itu para para "hot chick" yang kembung dan gedempol gemar melakukan aktiviti ini kerana mereka dapat mengaburi mata mata yang memandang mereka.

numeror trois(3)-si dia berjalan beramai2 dan focal point adalah dia. mengapa? kerana hanya dia sorang berambut blonde. "oh shit did u see that blondie guys?" ayat standard mat mat town. apabila berjalan beramai ramai dan secara girlie groupies, member2 yang lain memakai tudung dan head scarf dan pada masa yang sama anda menayangkan blonde anda, anda dikatakan "hot chick" wal hal muka macam bulan!mengerutu! baru jatuh motorsikal dan menarik muka di atas tar. ini ibarat seperti gajah yang berjalan secara kumpulan dan tiba2 ditengah ada gajah albino. semuanya gajah tp sebab dia putih dia lah hot!

numeror quatre(4)-si dia memegang beg "luwie veton" dan memakai baju "mangga". oh shit! dia beli barang dekat butik lah! mesti banyak duit ni. pegi saloon setting rambut OHH MYY G****. ok sememangnya beliau layak dipanggil hot chick tp kalau stakat baju mangga WAKAFCHEYEH dan beg luwie veton PETALING STREET. baik ko blik umah pakai baju kurung yang makcik senah jahitkan tu...

cinq(5)-si dia muka secantik lisa surihani. bertudung semanis wardina safiah. berkaca mata secomel heliza. bertubuh montok seperti Miranda Kerr. berjubah sealim Hana Tajima. tetapi bila tiba MALAM MINGGU, si dia bergerak ke club2 seperti Ministry Of Sound dan bermacam lagi di kota raya. memakai miniskirt menampakkan panties(auuwwwww). di kelab itu dia di kelasifikasikan sebagau barang zina yang baik maka beliau adalah betul betul "HOTCHICK"


hahaha ini post saja2 jerr