Saturday, December 19, 2009

i live to tell the story

morrninnn......

huarghhh....
smlm ade benda pelik berlaku kat aku....
ketika tgh enak melayan mythbuster....
aku tertido.....
tup tap tup tap.....
zZzZZzZZZzzZZ.......

adoiiiiiii....
aku rase sakit...cam di gigit oleh seekor serangga yg berbahaya.....
da larr aku pakai kaen...maklum larr angin masuk sejuk sket....
ha3.....
den aku check rr tmpt aku tido tu.....
mane tau ade lipan ke..ular ke....
ishhh....
x de.....
tp ade kesan gigitan....
nak kejut mak aku pon....
mak da tido..
tym2 tu pkul 4....
so aku amek kputusan cube tgk esok cmne....
aku igt lau pg ni x bgun konfem rr aku kene gigit haiwan berbisa....
nampaknye...

i live to tell the story

Friday, December 18, 2009

adoiii....
mane duit ni...
aku kering gilerr skang.....
nak mnum tea o beng pun susoh....
aiyaaa...
tp tiap2 ari tubik...
adoi....
pening2
well 1st of all.....
trima kasih buat mereka2 yg telah menginspired aku tuk menulis blog ni......
tanpa mreka aku msih berada lam tempurung aku ni.....
so the greatest thanks to them......
this is my my first post....
x tau nk buat pe...x biase lg.....
so anyway...trimakaseh...
thanks to all of u....